30 Aralık 2011 Cuma

The Hobbit Frangman - Trailer

The Hobbit filmi bir çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Tolkien, Orta Dünya, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion gibi isimleri duyduğunda kalp atışları hızlananlardansanız 2012 Aralık ayında siz de bir film ziyafeti çekeceksiniz demektir. Aralık 2012 tarihinde iki filmden oluşacak olan The Hobbit'in ilkini izleme şansına sahip olacağız.

The Hobbit, Yüzüklerin Efendisi üçlemesine göre daha maceralı bir hikaye. Zaten usta yazar ve edebiyatçı Tolkien, torunlarına hikaye olması amacıyla kaleme almıştır bu fantastik hikayeyi. Yani nasıl bir yazar ki kendisi bir hikaye dünyanın hem sinema hem de edebiyat başyapıtlarına bu kadar kolay dönüşebiliyor.

Yüzüklerin Efendisi'nden önceki dönemi anlatıyor The Hobbit bizlere. Bilbo Baggins'in yüzüğe sahip oluşunu, Ejderha Smaug'ın cüce şehrini ele geçirmesini, sihirli ormandan geçişi, kartalları, orkları, goblinleri, dev trolleri, Smeagel Gollum'u, dağlar içindeki yolları, Orman Elfleri, Orta Dünya, insanlar, nehir insanları, cüceler, Gandalf ve bambaşka heyecanları bu filmde yaşayacağız..



Peter Jackson, gerçekten de güzel işler yapıyor. Takip edenler de bilirler ki işinde hem kalite hem de sıcaklık vardır her zaman. Keyifli bir set ortamı olduğu zaten videolardan bilinmekte. Her aşamada fanları bilgilendiriyorlar. Kamera arkası görüntüler de bolca paylaşılmakta. Teşekkürler diyoruz kendilerine..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder