1 Şubat 2012 Çarşamba

Albay Çillioğlu

Tunceli Alay Eski Komutanı Kazım Çillioğlu'nun da bir çok insanımız gibi faili meçhul bir cinayete kurban gittiği kanıtlandı. Zaten şüpheli bir ölümdü ama yasal deliller ile bu acımasızlık ortaya çıktı.

Zamanında intihar deyip de bu işin üstünü örtenlerin yanına kar kalacak elbette. Türkiye, karanlıklar ülkesidir, faile giden gittiğiyle kalır, zalimin zulmü ebedidir bu ülkede.

Fotoğrafta komutanlardan Kazım Çillioğlu, Jandarma Genel Komutanlığı yapan ve uçak kazası ile ölen Eşref Bitlis'e selam veriyor. Eşref Bitlis, Turgut Özal ile Kürt Sorunu konusunda güzel çalışmalar yapacaktı ama karanlık odaklar izin vermediler. Uçağı sözüm ona arıza nedeni ile düştü. Artık çocuklar bile bu yalana prim vermezken hala bir çok insanımız bunu savunuyor.

Herşeyden acısı bunca karanlık olaya sahip çıkan bir halk yüzdemiz olmasıdır. Böyle bir durumu kabullenmek çok zor. İnsanlar gündüz gözüyle, herkesin ortasında haince, gaddarca imha edilecekler ve sen yine devleti savunduk diyeceksin. Hey bre ahmak aklın yok bilirim de vicdanın da mı yok az biraz...!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder