4 Nisan 2012 Çarşamba

12 Eylül Davası

Ne çıkacak ki! Çoğu insan böyle düşünüyor. Ama canı gerçekten yanmış insanlar böyle düşünüyorlar.  Bu duruma particilik ile yaklaşanlar ise hayal peşindeler. AKP'nin samimi olduğunu sanıyorlar. Oysa ki kendileri de destekledikleri parti gibi samimi değiller.

Faillerin gerçekten yargının önüne çıkarılması için hiçbirşey yapmazlar fazladan. İnsanları emirle de olsa öldürenlerin peşine düşmezler. Ne alanlara çıkarlar ne de partilerine baskı kurarlar. Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; biz yetkiyi halktan aldık...! İyi de nasıl? Ne derseniz biat eden bir halk var tabanınızda. Bunlar mı size yetki verdi. Hayır! Onlar sizin saçma sapan politikalarınızdan yetki alıyorlar. Bu yetki nasıl birşeyse bu insanlara mutluluk veriyor. Biz seçtik diyorlar. Evet sen seçtin çünkü sana sunulan zaten buydu. Ortada saçma sapan bir demokrasi, seçme seçilme, yetki, egemenlik zırvalığı dönüyor.

Sen düşünmüyor, farklı konuşamıyor, baskı kuramıyor ve istediğini konuşamıyorsan orada duracaksın. Ya koyunluk yapacaksın ya da samimi olup doğru bildiklerini iktidarın dilinden farklı olsa da konuşacaksın.

Sesini mi kısıyorlar alanlarda bağıracaksın. Ortada bir haksızlık varsa sahip çıkmayacak ve hakkı koruyacaksın...

Bu zor bir sonuçtur yurdumuz seçmen yüzdesi için ama umut etmek de güzel bir şeydir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder