2 Nisan 2012 Pazartesi

Yenilmezler Filmi

Yenilmezler (2012)

The Avengers

Yenilmezler
Vizyon tarihi:
27 Nisan 2012

Oyuncular:

Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Jeremy Renner (Clint Barton /... 
Ekip:

Joss Whedon (Yönetmen), Zak Penn (Senaryo), Joss Whedon (Senaryo), Victoria Alonso (Yapımcı), Avi Arad (Yapımcı), Louis D''Esposito (Yapımcı), Jon Favreau (Yapımcı), Kevin Feige (Yapımcı), Alan... 
Puan:
Bu film 30 kullanıcıdan ortalama 8.1 / 10 puan almış. 8.1 / 10
Filmin puanı filmlerim.com kullanıcılarının oylarıyla belirlenmiştir.
Konu:
Çizgi süper kahramanlar aynı filmde buluşuyor; Nick Fury, Hulk, Captain America, Thor, Iron Man! Her birini Hollywood yıldızlarının canlandıracağı Marvel’in ünlü süper-kahramanları bu projeyle aynı filmde boy gösterecek.
Marvel Studios “Yenilmezler”i sunar –– Klasikleşmiş Marvel Süper Kahramanları Iron Man, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow’un yer aldığı, görüp görebileceğiniz en iyi süper kahraman takımı iş başında... Dünyanın güvenliğini ve geleceğini tehdit eden beklenmedik bir düşman ortaya çıkınca, S.H.I.E.L.D olarak bilinen uluslararası istihbarat ve güvenlik örgütünün başındaki Nick Fury, dünyayı felaketin eşiğinden döndürmek için bir ekibe ihtiyaç duyar. Böylece, ekibi kurmak için yerküreye yayılan zorlu bir macera başlar.
Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Samuel L. Jackson’ın paylaştığı, Joss Whedon’ın yönettiği “Yenilmezler”, ilki 1963 yılında yayınlanıp o günden bu yana her daim popülerliğini koruyarak bir çizgi roman klasiği hâline gelmiş olan Marvel dizisi “Yenilmezler” üzerine kurulu bir macera. “Yenilmezler” 2012’de bir araya geldiğinde aksiyon ve nefes kesici özel efektlerle dolu heyecanlı ve çok konuşulacak bir film seyretmeye hazır olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder