3 Nisan 2012 Salı

Dr. Seuss The Lorax Filmi

Film Adı: Dr. Seuss The Lorax (2012)

Dr. Seuss The Lorax
Vizyon tarihi:
13 Nisan 2012
Oyuncular:
Danny DeVito (Lorax (ses)), Zac Efron (Ted (ses)), Ed Helms (Once-ler (ses)), Taylor Swift (Audrey (ses)), Rob Riggle (O’Hare (ses)), Betty White (Norma (ses))
Ekip:
Chris Renaud (Yönetmen), Cinco Paul (Senaryo), Ken Daurio (Senaryo), Chris Meledandri (Yapımcı), Chris Meledandri (Yapımcı), Janet Healey (Yapımcı), Janet Healey (Yapımcı)
Puan:
Bu film 3 kullanıcıdan ortalama 6.7 / 10 puan almış. 6.7 / 10
Filmin puanı filmlerim.com kullanıcılarının oylarıyla belirlenmiştir.
Konu:
Üç boyutlu animasyon filmi Dr. Seuss’ The Lorax, umudun gücünü paylaşan bir orman yaratığıyla ilgili Dr. Seuss’un klasik bir hikayesinden oluşmaktadır. Bu çizgi film macerasında, hayallerindeki kızın ilgisini çekmesini sağlayabilecek tek şeyi aramakta olan bir gencin yolculuğu anlatılmaktadır. Gencin bu şeyi bulmak için dünyasını korumak üzere savaşan Lorax adındaki mızmız ancak bir o kadar da sevimli yaratığın hikayesini keşfetmesi gerekmektedir.
Danny DeVito, filmin baş karakteri Lorax’a sesiyle hayat veriyor. Ed Helms ise filmde gizemli Once-ler’i seslendiriyor. Filmin yıldızları arasında yer alan dünya çapında ünlü bir isim olan Zac Efron, Lorax’ı arayan idealist genç Ted’e sesini veriyor. Taylor Swift ise, Ted’in hayallerindeki kız Audrey rolünde. Rob Riggie zengin O’Hare’yi seslendirirken sevilen aktris Betty White ise Ted’in bilge ninesi Norma’yı seslendiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder