12 Nisan 2012 Perşembe

Wanderlust Filmi

Wanderlust (2012)

Wanderlust

Wanderlust
Vizyon tarihi:
04 Mayıs 2012
Oyuncular:

Jennifer Aniston (Linda), Malin Akerman (Eva), Paul Rudd (George), Ray Liotta, Justin Theroux (Seth), Kathryn Hahn (Karen), Lauren Ambrose (Almond), Alan Alda (Carvin), Joe Lo Truglio (Wayne... 
Ekip:
David Wain (Yönetmen), David Wain (Senaryo), Ken Marino (Senaryo), Judd Apatow (Yapımcı), Ken Marino (Yapımcı), Paul Rudd (Yapımcı), David Wain (Yapımcı)
Puan:
Bu film 2 kullanıcıdan ortalama 10.0 / 10 puan almış. 10.0 / 10
Filmin puanı filmlerim.com kullanıcılarının oylarıyla belirlenmiştir.
Konu:
Paul Rudd ve Jennifer Aniston, David Wain’in (Role Models) yönettiği, yapımcılığını ise Judd Apatow’un (Kaza Kurşunu) üstlendiği Wanderlust adlı filmde büyük şehrin üstlerinde yarattığı baskıyı bırakıp tek kuralın kendin olmak olduğu tamamen kaygısız bir gruba katılan bir çifti canlandırıyorlar.
George (Rudd) ve Linda (Aniston) fazla geniş ve çok stresli hayatlara sahip Manhattan’lı bir çifttir. George’un işten çıkarılmasından sonra önlerinde yalnızca bir seçenek vardır: George’un Atlanta’da yaşayan korkunç kardeşiyle birlikte yaşamak.
Atlanta’ya doğru giderken, George ve Linda Cennet adında, gruptaki herkesin her şeye karşı farklı bir bakış açısının olduğu, çok renkli karakterlerden oluşan huzurlu bir topluluğa rastlarlar. Para? Mutluluğu satın alamaz. Kariyer? Ona kimin ihtiyacı olur ki? Kıyafetler? Yalnızca eğer sen giyinmek istiyorsan.
Cennet, George ve Linda’nın ihtiyaç duydukları yepyeni başlangıç mı olacak? Yoksa bakış açılarını değiştirerek çiftin hayatına çözümden çok sorun mu getirecek?






Anahtar Kelimeler: Film izle, filmizle.com.tr, indirmeden film izle, film izleme sitesi, ücretsiz film izle, dizi izle, filim izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder