13 Ocak 2012 Cuma

Ahmet Hakan COŞKUN

Kendisi hemen hemen her gün; Hürriyet gazetesindeki köşesinde yazar, Twitter alemine renk katar, programının olduğu akşamlar CNN Türk televizyonunda Tarafsız Bölge programını sunar..

Takip etmeyenler için, tam bir dönektir. Onlar okumadıkları kişiyi hiç bilmezler sonuçta.

Takip edenlerin bazıları tarafından ne yapacağına karar verememiştir. Çünkü bence her kişiye karşı doğrucu olmak da zaten böyledir.

Takip edenlerin bir kısmı tarafından da gayet iyi anlaşılmaktadır. Ben bu üçüncü maddede saydığım azınlık mı çoğunluk mu bilemem ama bu grubun içinde olduğum için mutluyum. Ahmet Hakan, bence hakkaniyetli yazıyor. Bir solcu için hak hukuk önemlidir, bir dindar içinse vicdan ve yine hak önemlidir. Ahmet Hakan, ilk olarak hak olayına önem veriyor çünkü. Onu önyargısız okuyan bir insan ne kadar tarafsız, vicdanlı, insancıl olduğunu ve dönek olmadığını bir kaç yazısından sonra anlayacaktır.

İnsanları bir zümreye zimmetlemek bizim insanımızın yegane huyu ve önemli bir vazifesidir. Bu anlayıştır zaten bizi biz eden, yere batıran.

Ahmet Hakan'ı bizzat tanımam, hiç görmedim, bol bol okudum, okuyacağım. Tanışıklığımız yazılarından ibarettir. Vicdanı, temiz kişiliği onu abi gibi sevmeme nedendir. Teşekkürler Ahmet Hakan. Hem gazetecilik hem de TV hem de sosyal medya sayende çok şey kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder